Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra centr com


 • 17/02/2022 в 03:31 ТС   Lifusi (Специалист)
  32 сделок
  414 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 17/02/2022 в 06:34 Ykymoxe
  YK
  3 сделок
  55 лайк
  Консултация при Hydra - Hydra

  Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа.

  Всичко това правим само с твоето съгласие.

  Глобальные опции: Опции модулей http-get-form, https-get-form, http-post-form, https-post-form Модули требует страницу и параметры веб-формы. Скачиваем TOR браузер Загружайте ТОР только с официального сайта проекта. Сегодня, когда спецслужбы активно мониторят подобные маркетплейсы, очень важно иметь возможность безопасного подключения. Hydra обеспечит переход на новые адреса onion. Покупка com Как только необходимая сумма зачислится на баланс, пора приступать к покупке.

  Hydra Onion:сайт:Официальная Ссылка:Зеркало TOR, Hydra Купить Закладку сайт. Txt wc -l 2908 Посчитаем количество паролей: cat password_medium.

 • 17/02/2022 в 10:38 Aqabuqi
  AQ
  4 сделок
  42 лайк
  да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа.
  Hydra гидра - Официальный сайт, Вход/Регистрация
 • 17/02/2022 в 17:45 Yheduma
  21 сделок
  46 лайк
  Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш.
 • 18/02/2022 в 06:58 Kepevida
  22 сделок
  65 лайк
  Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Моля, преди това се обадете предваритено на номер.
 • 18/02/2022 в 20:11 Azysi
  14 сделок
  85 лайк
  В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Кога, къде, как да си плащам данъците? Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве.
 • 19/02/2022 в 05:20 Utykidy
  3 сделок
  75 лайк
  Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията.